Heeft u te lang niets aan uw tuin gedaan, en is het een plaatselijk oerwoud geworden? Heeft u niet de tijd en de middelen om uw tuin op de juiste manier te onderhouden? Houdt u van werken in de tuin, maar mist u de kennis en middelen voor het juiste onderhoud? Of is er binnen uw bedrijf niemand met tijd en groene vingers die tuin kan onderhouden? Hoveniers bedrijf de Geus en Boots is de oplossing, wij beschikken over de juiste middelen en deskundigheid om aan uw wensen te voldoen en op de juiste manier uw tuin te onderhouden.

Wekelijks onderhoud in de zomermaanden
Heeft u geen tijd om uw tuin te onderhouden, wilt u dat uw bedrijfstuin een net visitekaartje is voor uw bedrijf? De Geus en Boots is er om de tuin de onderhouden. Van het wekelijks maaien van het gras, het onkruid vrij houden van uw perken en het bijhouden van uw haag. Hoveniersbedrijf de Geus en Boots heeft de middelen tot zijn beschikking om van de kleinste tot de grootste tuin te onderhouden.

Gazon- en grasonderhoud
De Geus en Boots heeft al meer dan een halve eeuw ervaring in het onderhouden van tuinen, sportvelden en recreatiegebieden. Door het aantal middelen kunnen wij voor elk soort gazon de passende manier van onderhoud aanbieden. Wij zullen dit altijd doen in samenspraak met de klant, uw wensen zullen wij verwerken in een juist onderhoudsplan voor een gazon naar uw wensen.

Najaarsonderhoud
Vorstschade beperken en in de komende lente een prachtig bloeiende tuin. Zorg er dan voor dat uw tuin winterklaar is. Denk hierbij aan het bemesten van planten, struiken en uw gazon. Het snoeien van bomen, struiken, heesters en planten en het planten van de door uw gewenste bollen. Een goede behandeling voordat de vorst zijn intrede doet, resulteert in een prachtig bloeiende tuin in het voorjaar. Geen tuin is echter hetzelfde, de Geus en Boots geeft u advies op maat en is in staat om elke tuin een passende behandeling te geven.

Voorjaarsonderhoud
De temperaturen lopen op, de eerste bollen komen voorzichtig uit de grond. De juiste tijd om uw tuin klaar te maken voor de warmere maanden. Tijdens een onderhoudsbeurt in het voorjaar wordt het eerste onkruid uit de tuin verwijderd, de tuinaarde wordt opgeschud voor extra zuurstof in de grond en waar nodig wordt het tuinaarde aangevuld voor een voedzame grond. De planten, heesters, struiken en bomen worden waar nodig bijgesnoeid, het mos wordt van uw tegels verwijdert en eenjarige bloemen worden geplant. Door gericht onderhoud in het voorjaar heeft u in de zomer de tuin van uw wensen.