Is uw tuin verouderd, niet naar uw wensen of bent u net verhuis en is uw tuin niet naar uw zin? De Geus en Boots is in staat om een complete tuin aan te leveren ingevuld naar uw wensen. Door de deskundigheid en de kennis van meer dan een halve eeuw tuinaanleg is het mogelijk om een tuin te ontwerpen naar uw wensen.

Het realiseren van een tuin wordt bij de Geus en Boots erg serieus genomen:

  • Ten eerste het ontwerp van de tuin. Aan de hand van uw wensen, en onze deskundigheid zullen wij tot een ontwerp van de tuin komen. Wij zullen pas aan de realisatie van de tuin beginnen als u tevreden bent met het ontwerp, de te gebruiken materialen en de manier van realiseren. Tijdens het ontwerp komen alle aspecten aan bod. Van gazon tot terras, van veranda’s, pergola’s tot beplanting en schuttingen.
  • Na het ontwerp wordt het “voorwerk” verricht. De tuin wordt waar nodig leeg gehaald, grond wordt weg gegraven of juist bijgevoegd. Een goede fundering is ook voor een tuin van groot belang. Waar nodig wordt gebruik gemaakt van groter materiaal, hierbij kunt u denken aan een mini kraan om kosten en tijd te besparen. Wij beschikken over de juiste contacten en kennis om dit op de beste manier uit te voeren.
  • Na het voorwerk is de tuin gereed om weer opgebouwd te worden. Door de juiste contacten met leveranciers is het voor ons mogelijk om de juiste materialen tegen de scherpste prijs in te kopen. De Geus en Boots is het mogelijk om de volledige tuin aan te leggen. Denk hierbij aan het plaasten van schuttingen, het straatwerk, het aanleggen van een terras, het bouwen van tuinhuizen, pergola’s en veranda’s. Worden deze zaken te technisch heeft de Geus en Boots goede contacten met Timmerbedrijven, metzelaars, electriciens en loodgieters zodat het werk altijd op een professionele manier uitgevoerd wordt
  • Als laatste wordt er zorg gedragen voor de beplanting en bezaaiing van de tuin. Ook voor het groen heeft Hoveniersbedrijf de Geus en Boots uitstekende contacten de juiste bomen, struiken, heesters en planten aanlevert. Zodat wij deze op de juiste manier aan kunnen brengen en u levendige tuin heeft.

Het is natuurlijk ook mogelijk dat wij maar enkele van deze bovenstaande acties uitvoeren. Het is ook mogelijk om alleen het terras te laten vernieuwen, alleen de beplanting te verzorgen of enkel uw gazon te vernieuwen. In samenspraak zullen we altijd het juiste advies geven zodat wij tezamen tot de juiste oplossing komen. Voor een afspraak kunt u altijd contact met ons opnemen.